WMW - Lika

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.
Pet shop
Sistematski pregled za pse
Putnička agencija Star Travel
Optika SuperVision
Informatička oprema
Pizzeria
Prirodna kozmetika Vivanatura
Servis računala
Beauty studio Clementine
Fotostudio Gabi
Caffe Smiješak
Salon vjenčanja Sposina
Slastičarnica Slatko&fino
Restoran sunčana strana
Dječje igračke
Muška odijela
Frizerski studio Lily
Trgovina obuće Mila
Tečajevi stranih jezika
Skijanje u francuskoj
×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: home/webmedia/public_html/lika

 

Radnička Fronta: Podrška solidarnosti Rožavi (sirijskom Kurdistanu) i Kobaneu - prosvjed u Zagrebu, ispred turske ambasade, subota 14 sati

"Iz kaosa i užasa ratne Sirije nakon 2011. je proizišlo i nešto dobro. U Rožavi, sirijskom Kurdistanu, za razliku od islamističkih snaga, prozapadne Slobodne sirijske vojske i autokratskog Asadova režima koji nadziru ostatak Sirije, lokalno je kurdsko stanovništvo, organizirano preko svojih obrambenih snaga (YPG-a i YPJ-a), uspjelo ne samo oduprijeti se nadirućem nazadnom fundamentalističkom islamizmu i snagama statusa quo, nego i napraviti pravu socijalnu revoluciju.

Danas slobodna Rožava funkcionira na vrlo progresivan način – poštivanjem manjinskih, etničkih i ženskih prava na načelima direktne demokracije te kroz različite vidove lokalne samouprave – nepojmljive za zapadni kapitalistički parlamentarizam.

Međutim, taj progresivni demokratski eksperiment, koji je mnoge podsjetio na slavno, ali također i tužno, doba Katalonije za Španjolskog građanskog rata (1936-1939), danas je pod ugrozom barbarskog islamističkog Daeša (IS-a/ISIS-a/ISIL-a), nastalog u Iraku nakon imperijalističke okupacije SAD-a 2003.

Dužnost je svih onih koji se bore za bolji svijet da makar simboličnom akcijom podrže hrabre borkinje i borce YPJ-a i YPG-a i osude besramno ponašanje turske države, koja ne dopušta pomoć kurdskim snagama sad već potpuno okruženog grada Kobanea na sirijsko-turskoj granici.
U 1930-ima je svijet dopustio gušenje revolucionarne Katalonije, znamo s kojim posljedicama, ne dopustimo da se to ponovi u Rožavi!"

Izvor: advance

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
282278