Mladić se autom zabio u drvo, pa satima čekao pomoć

 

autom u drvoKako navode očevici, mladić iz okolice Gospića je više od tri sata bio prikliješten u automobilu kojim se zabio u drvo. U jutarnjim satima vozač ralice koji je bio u redovitoj ophodnji pozvao je Hitnu pomoć i vatrogasce.

Noćas u vremenu od ponoći do 4.50 sati u mjestu Mušaluk, nedaleko od Gospića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. 

"Prometna nesreća se dogodila kada je 21-godišnjak s šireg gospićkog područja upravljajući osobnim automobilom marke Golf iz smjera Ličkog Osika u smjeru Malog Polja, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i sletio van kolnika, gdje je lijevim bočnim dijelom automobila udario u drvo", navodi se u priopćenju PU ličko-senjske. 

Kad je nešto prije pet sati pronađen u slupanom vozili, mladić je prevezen u Opću bolnicu u Gospiću, gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo. 

Satima bio prikliješten u autu

Kako piše Večernji list, Hitnu pomoć i vatrogasce pozvao je vozač ralice koji je bio u redovitoj ophodnji. Čitav sat nesretnog su mladića na temperaturi i nižoj od -10 Celzijevih stupnjeva pokušavali izvući iz zgnječenog automobila. 

Hitno je operiran, no nažalost, podlegao je teškim unutarnjim ozljedama i višestrukim ozljedama glave. 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
313273